PÅ OPPDRAG HOS KUNDE

Tronrud Eiendom

I Arnemannsveien i hjertet av Hønefoss ligger et historisk bygg som huser Tronrud Eiendom, en av kundene som har vært med oss lengst.

Kontorrenhold

Trappevask

Vindusvask

Fasadevask

Byggvask

Om kunden

Tronrud Eiendom har jobbet med utvikling og forvaltning av eiendom i over 40 år, og gjennom disse årene har de hatt regi for oppføring av flere hundre boenheter, næringsareal og parkeringshus.

Ringerike Renhold har ansvaret for renhold i flere av Tronrud Eiendom sine bygg, inkludert hovedkontoret i Arnemannsveien i Hønefoss sentrum.

Kunden om samarbeidet

Ståle Strømsodd er driftsdirektør i Tronrud Eiendom, og anbefaler gjerne samarbeid med Ringerike Renhold.

– Vi opplever at tjenestene Ringerike Renhold utfører for oss, gjøres som avtalt, ønsket og forventet. Kvaliteten på arbeidet er god og de få gangene vi ber om forbedringer, skjer det umiddelbart og med stor entusiasme!

– For Tronrud Eiendom er det en stor fordel med kontinuitet og vi opplever at dette er tilfelle hos Ringerike Renhold. Når de i blant må ha nye medarbeidere inn, så oppleves overgangen på en god måte, sier Strømsodd.

Ståle Strømsodd
Driftsdirektør,
Tronrud Eiendom AS

Foto: Tronrud Eiendom AS

Trappevask i et av Tronrud Eiendoms flere boligbygg i Hønefoss.

Langsiktig samarbeid

Strømsodd er også fornøyd med hvordan vilje og evne til forbedring skaper resultater.

– Tjenestene, også oppfølging av kvalitet, utføres som avtalt, ønsket og forventet. Som de fleste leverandører av tjenester, har også Ringerike Renhold forbedringsmulighet når det gjelder proaktiv oppfølging, men forbedringsarbeidet foregår uten at vi nødvendigvis trenger å bli involvert.

- Ringerike Renhold har god lokalkunnskap og lokal forankring, noe som er viktig for oss. Vi vil helst benytte lokale leverandører så lenge de er konkurransedyktige og leverer tjenester med høy kvalitet. Og ikke minst: Ringerike Renhold har et engasjement for faget og en serviceinnstilling i toppklasse!

Hva sjefen sjøl sier...

- Tronrud Eiendom er et av de lokale selskapene vi har hatt et langt og godt samarbeid med i årevis. Helt siden 2004 har vi levert ulike renholdstjenester til Tronrud Eiendom.

- Tjenester vi leverer til Tronrud Eiendom i dag inkluderer alt fra daglig kontorrenhold til fasadevask, byggrenhold og mye mer.

Kjetil Skogheim
Daglig leder,
Ringerike Renhold

La oss ta en prat!

Vi liker å møte mennesker, og gjør alltid befaring hos nye kunder før du får et pristilbud som er gjennomarbeidet og tilpasset dine behov.

Ta kontakt i dag og løft renholdet til nye høyder!

På oppdrag hos kunde

Smurfit Kappa Norge

Historisk produsent av papp og emballasje på Ringerike har benyttet våre renholdstjenester i mange år.

Les mer