Snarveier

Om oss

Hadeland Renhold

Vi er veldig stolte av våre medarbeidere, tjenester, energi, historie og kjerneverdier.

Gjennom vår lokale tilstedeværelse har vi opparbeidet oss en unik kontaktflate og dette gir oss solide forutsetninger for å fortsette å være en foretrukken leverandør av renholdstjenester.

Vi leverer tjenester og et fag vi er personlig stolte av, og vårt driftsapparat bærer preg av høyt tempo og fleksible løsninger på alle utfordringer. Våre drifts- og kvalitetsansvarlige sørger for at løpende kundekontakt og at logistikken er direkte, rask og profesjonell. De motiveres av enkle, smarte og profesjonelle driftsløsninger som gir kunden en unik kvalitetsopplevelse.

Om oss

Hvem er vi?

Her er noen av de som holder hjulene i gang i Renox Gruppen og Hadeland Renhold. Ta kontakt med oss for å avtale befaring!

Yebio Fecadu

Daglig leder Renox Prosjektrenhold, gründer av Renox Gruppen

Daglig leder for vår avdeling for temporære renholdstjenester, Yebio er også gründeren for selskapet vårt.

Mobil: 90 67 01 75
E-post: yebio@ringren.no

Jana Priste

Driftsansvarlig

Jana sørger for å følge opp både renholdere og kunder med hensyn til kvaliteten vi leverer, og hun er også med på å sette i gang nye oppdrag ute hos kundene.

Mobil: 96 80 86 70
E-post: jana@ringren.no

Kjetil Skogheim

Daglig leder Hadeland Renhold, Ringerike Renhold og Renox Gruppen AS

Kjetil holder oversikten over 3 virksomheter og en gjeng innsatsvillige og blide ansatte.

Mobil: 92 85 36 37
E-post: kjetil@ringren.no

Christian Forsberg

Driftsmedarbeider

Christian sørger for at både renholdere og kunder har det utstyret de trenger for å utføre renholdsarbeidet, og han er en racer på reparasjon og vedlikehold av maskinparken vår.

Mobil: 41 76 00 11
E-post: christian@ringren.no

Om oss

Historien om
Hadeland Renhold

Mannen bak Hadeland Renhold er Yebio Fecadu som startet selskapet i 2003. Siden den gang har selskapet opparbeidet seg en stor og trofast kundemasse i Ringerike-, Hole- og Hadelandsregionen.

Yebio kom fra Eritrea til Norge i 1978 da han vare bare 17 år. Han reiste den lange veien helt alene. Det var en heftig og lang reise, via Sudan, Egypt, Italia og til slutt endestasjonen Norge.

Yebio er en positiv fyr, og har aldri angret på at han endte opp i Hønefoss. Etter at han kom til Norge gikk han først på folkehøgskole, før han tok videregående skole og utdannet seg til bilmekaniker. I 1982 flyttet han til Hønefoss. Det var mangel på bilmekanikere, så han ble "headhuntet" og jobbet i 10 år som mekaniker hos Isbergs Volvo i Osloveien.

I 1990 hoppet Yebio over til en ny bransje hvor han jobbet som vekter i et lokalt vaktselskap. Da selskapet ble solgt til Securitas etter få år, valgte han å starte opp for seg selv. Han fikk tilbud om jobb fra Securitas - men så muligheter og startet sitt eget vaktselskap i 1994.

På egne ben

I det nye firmaet kom det mange kunder etter hvert. I starten tok de på seg både vaktmestertjenester og trappevask, for å fylle opp med arbeid. Det ble også starten på renholds firmaet. Yebio så muligheter for å fylle opp behovet til kundene ved å kunne tilby både vaktselskap og renhold. Det var fullt fokus på vaktselskapet, men etter mange forespørsler fra kunder - så de mulighetene for et firma til. De hadde på den tiden Hønefoss Senteret som kunde og hjalp de litt med å kjøre renholdsmaskiner osv. Etter forespørsel tok de over vasken på senteret i 2001-2002. Dermed jobbet de der både som vaktselskap og med renholdet.

I 2003 fikk de kontrakt med vask på høyskolen i Hønefoss. Det utløste beslutningen om å skille selskapene, slik at Hønefoss Vaktselskap ble eget selskap og Ringerike Renhold ble etablert, senere kom Hadeland Renhold til. Yebio hadde god kontakt med næringskundene og fikk et bredt kontaktflate, som gjorde det lett å tilpasse service til hver kunde.

I starten av 2005 startet de Renox for å ha et eget firma som tok alt utenom daglig renhold; spesialrenhold som boning, vindusvask, hovedrengjøring, behandling av gulv osv. Dette er tyngre jobb som krever spesialister. Deretter gikk det slag i slag! I desember 2020 endret de selskapsstruktur igjen og opprettet Renox gruppen - med underavdelinger som Hadeland Renhold, Hadeland Renhold, Renox Prosjektrenhold.

Rustet for fremtiden

Det har vært en kjempereise gjennom tidene! I de to selskapene er det nå rundt 70 ansatte. Avdelingene Hadeland Renhold og Ringerike Renhold har til sammen nærmere 200 faste kunder med daglig renhold, Renox kommer i tillegg med sine temporære tjenester. Det har vært en imponerende vekst!

Som grunnleggeren Yebio selv sier det: «For å komme dit vi er i dag, er det god service, være tett på kunden og ha kjempegode medarbeidere - som samlet gir oss veldig fornøyde kunder. Alt takket være tett oppfølging.»

Tett kommunikasjon med kunden er viktig og noe Yebio vet må til - i tillegg til kunnskapen om at kunden også setter stor pris på tett dialog og oppfølging. «For å komme hit vi er i dag har vi veldig gode medarbeidere. Noen har vært med helt fra vi startet opp på Hønefoss Senteret. Arbeidsmiljøet er godt og folk trives – det er både givende og moro!»